Брад Пит попари надеждите на всички фенове на Дженифър Анистън,

...
 Брад Пит попари надеждите на всички фенове на Дженифър Анистън,
Коментари Харесай

Брад Пит: Наивен съм и такъв ще си остана!

 

Брад Пит попари очакванията на всички почитатели на Дженифър Анистън, че звездната двойка изживява подем на връзката си. В последните някоко дни някогашните съпрузи привлякоха внимание със поредност от фотоси по време на гала за кино награди, на които Брад нежно държеше ръката на Дженифър, а малко по-късно с удивление я следи на сцената, до момента в който тя му се усмихваше.

На киноферсивала в Санта Барбара обаче известният артист остана изумен от въпроса на кореспондентка дали има намерение да се събере с някогашната си жена.

Даже не знаех, че  съм дал мотив за такива клюки, отговори Пит. Той си признал, че не чете преса, а след това сподели, че очевидно е доверчив, само че подобен ще си остане.  

По-късно двамата някогашни съпрузи дори се посмели на обстановката. Техни другари описват, че и на двамата им коствало доста старания да запазят другарството. Това обаче надали радва Анджелина Джоли.

Брад Пит и  Джен Анистън се ожениха преди 20 години, само че пет години по-късно се разведоха и в живота на артиста, дружно с „ Мистър и мисис Смит “, се появи и красивата Джоли.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР